SOCAR a deschis a doua benzinărie din Timiş şi ajunge la 38 de staţii
19 Iulie 2017

SOCAR a deschis a doua benzinărie din Timiş. Aceasta se află în comuna Ghiroda, pe Calea Lugojului nr.48/A. Prin noua investiţie, compania SOCAR creaza noi locuri de muncă si ajunge la 38 de staţii de alimentare în România.

Benzinaria este prevazută cu tehnologie de ultimă generaţie, deţine dotări prietenoase cu mediul, respectiv staţie de reincarcare maşini electrice, GPL, asigură facilităţi de achiziţie roviniete si peaj (trecere pod Feteşti), terminal de plăti facturi, utilităţi, reincărcări cartele telefonice, etc, Tableta conectată la internet vine în ajutorul persoanelor care au nevoie rapidă de informaţii, astfel încat, daca alegi să te opreşti la staţia Socar- Ghiroda, economisești timp şi scapi de drumuri în plus .

În magazinul CafeNar al benzinăriei clienţii pot găsi ca şi în alte staţii de alimentare SOCAR, produsele vedetă, tradiţionale ale gastronomiei din Azerbaijan – cafeaua la nisip şi sucul de rodie, cât şi alte produse alimentare, nealimentare sau accesorii pentru maşină.

SOCAR deţine, în acest moment, staţii de alimentare în următoarele judeţe din România: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Sibiu, Argeş, Bucureşti şi Braşov.