CEO SOCAR România, Dl. Hamza Karimov a participat la școala de vară din București
19 Iunie 2017

În perioada 12-17 iunie, Ambasada Turciei în România, Universitatea din București, Asociația Oamenilor de Afaceri Turci, Asociația Geopoliticii "Ion Conea" și Revista "Geopolitcs" au organizat în capitala română școala internațională de vară intitulată "Marea Neagră – Transformări Geopolitice". Directorul general al SOCAR România, Hamza Karimov, s-a alăturat evenimentului și a ținut un discurs în fața masteranzilor și doctoranzilor care au participat la școala de vară și a vorbit despre rolul important pe care Azerbaidjanul îl joacă pentru securitatea energetică a Europei. El s-a concentrat asupra activității SOCAR și a prezentat proiecte precum TAP și TANAP care vor schimba harta energetică a Europei în viitorul apropiat.

Vorbind despre SOCAR România, CEO-ul companiei a prezentat activitatea plina de succes, compania ajungand in prezent la 37 de stații de benzină SOCAR în 18 regiuni ale României.

De asemenea, dl Hamza Karimov a răspuns la întrebările participanților. Școala internațională de vară au participat, de asemenea, la oficiali de stat și guvernamentali, oameni de afaceri, experți în domeniul financiar și al transporturilor, politicieni și etc.